Klimatske naprave

Klimatske naprave za dom in pisarno

Klimatske naprave primerne za uporabo doma oz. v manjših poslovnih enotah, so klime manjših moči ter običajno zajemajo najnovejšo tehnologijo.

So tihe, učinkovite in okolju prijazne. Narejene so tako, da se enostavno prilegajo vsakemu ambientu.

Vedno več modelov se uporablja tako za hlajenje kot gretje, tudi kot samostojni vir gretja v času nizkih zimskih temperatur. Nekateri modeli so primerni tudi za hlajenje pozimi (računalniške sobe, laboratoriji,…). Največje udobje nudijo klimatske naprave z inverter tehnologijo (inverter frekvenčni pretvornik). Naprave z inverter tehnologijo v primerjavi s standardnimi modeli TOSHIBA privarčujejo od 30-60% el.energije in so še posebej primerne za celoletno uporabo. Klimatske naprave z inverter tehnologijo v multi izvedbi (2-5 notranjih enote s samo eno zunanjo enoto) nudijo enako udobje v več prostorih v objektu, naprava pa deluje po potrebi, saj delovanje kontrolira inverter tehnologija.

Več informacij o našem prodajnem programu klimatskih naprav Mitsubishi electric, Daikin in Toshiba najdete med katalogi in ceniki.

 

Klima naprave za poslovne sisteme

Klime so primerne za uporabo v poslovnih prostorih. Klimatske naprave za poslovne sisteme so močnejše kot tiste za domačo rabo ter zajemajo najnovejšo tehnologijo.

So učinkovite, okolju prijazne in tihe. Narejene so tako, da se enostavno prilegajo vsakemu ambientu.

Več informacij o klima napravah za poslovne sisteme pa si lahko ogledate v katalogih.

 

Pred vsako montažo pridemo na brezplačen ogled, kjer tudi svetujemo glede izbire in postavitve klimatske naprave. Montaže vseh klimatskih naprav vršimo z visoko usposobljenimi monterji in profesionalnimi orodji.

 

ZA OGLED POKLIČITE  041-526-944

 

klima